A+ A A-

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en voor zoekmachines geoptimaliseerde websites en internettoepassingen. Dit doen wij met name voor de zakelijke markt in het noorden van Nederland (Lemmer, Lemsterland en omstreken). Naast de realisatie en optimalisatie van uw website kunt u bij ons ook terecht voor uw autobelettering, gevelbelettering en het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het inpassen van social media binnen uw organisatie.

Webdesign

Bij Basso Creative kunt u terecht voor een standaard website maar ook een uitgebreide maatwerkoplossing. Wat voor u van belang is om te weten is in welke mate u uw website in wilt zetten voor uw bedrijfsvoering. Bij basso creative maken wij gebruik van een simpel te beheren CMS (Content Management Systeem), op deze manier is het voor iedereen gemakkelijk om een opgeleverde website zelf te beheren. Ook kunt u bij ons terecht voor de optimalisatie van uw website voor zoekmachines als Google.

Belettering

Naast webdesign kan Basso Creative u ook van dienst zijn bij de belettering van uw auto, etalageruit of winkel.

Huisstijl

Om het pakket compleet te maken en alle uitingen op elkaar af te stemmen is het van belang dat uw huisstijl in alles terug komt. Uw huisstijl moet helder zijn en het moet naar de klant toe duidelijk zijn wie u bent. Voor het ontwerpen van een logo of huisstijl kunt u uiteraard bij ons terecht.

Social Media

Basso Creative is dé specialist op het gebied van social media. Wij kunnen u helpen met de integratie van social media op uw website, en dat doen wij graag. Social media gaat echter véél verder dan dat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan samen zoeken naar de beste oplossing voor u of uw organisatie. 

Contact

Basso Creative
Schoolstraat 19
8531JW Lemmer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

© Basso Creative