A+ A A-

Belettering

Voor al uw belettering, of het nu plakletters, autobelettering of raambelettering betreft kunt u bij Basso Creative terecht.

De identiteit van uw bedrijf staat voorop!

Bij ons staat de identiteit van uw bedrijf op de eerste plaats. U wilt iets uitstralen met uw bedrijf en wij helpen daar graag een handje bij. Door in samenspraak met u als opdrachtgever alle mogelijkheden bij langs te lopen, zal het resultaat naar volle tevredenheid zijn. Er kan rekening worden gehouden met kleur en materiaalgebruik. Op dit gebied zijn er namelijk vele mogelijkheden.

Kwaliteit is vanzelfsprekend!

Door gebruik te maken van hoogwaardig vinyl (de stickers) en het treffen van voldoende voorzorgsmaatregelen kunnen wij kwaliteit garanderen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor zowel binnen als buiten. Bij Basso Creative hebben wij gekozen voor het merk "Avery". Dit merk heeft door jarenlange ervaring en feedback een welverdiende reputatie opgebouwd.

Wat kan Basso Creative voor u betekenen?

Het beletteringsaanbod van Basso Creative is zeer uiteenlopend. U kunt binnenkort simpel en snel online plakletters bestellen, maar ook voor autobelettering en raambelettering kunt u bij Basso Creative terecht. Voor vragen of opmerkingen betreffende belettering van Basso Creative kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Basso Creative
Schoolstraat 19
8531JW Lemmer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

© Basso Creative