A+ A A-

SEO

Google, Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De resultaten in google zijn van groot belang voor de vindbaarheid van uw website en dus het aantal bezoekers dat u trekt. Natuurlijk wilt u op nummer 1 staan in de resultaten van Google. Basso Creative helpt u bij de optimalisatie van uw website.

SEO

Bij SEO (Search Engine Optimalisation), oftewel, zoekmachine optimalisatie, gaat het om het verkrijgen van relevante bezoekers op uw website. Deze bezoekers komen binnen via topposities in de organische (gratis) zoekresultaten. Op een in verhouding goedkope wijze kunt u heel veel relevante bezoekers op uw website krijgen. De uiteindelijke kosten van SEO zijn doorgaans stukken lager dan betaalde campagnes.

De aanpak

Het optimalisatie traject dat Basso Creative samen met u begint, starten we altijd met een analyse van de huidige situatie. Voor elke website bestaat er namelijk een andere aanpak. Vaak kan het opschonen van de code en het herstructureren van de website een groot resultaat opleveren. Naast deze veranderingen aan de website zelf kan er ook gedacht worden aan linkbuilding of een bijpassende adwords campagne.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden welke wij bieden met betrekking tot zoekmachine optimalisatie of adwords?Neem dan contact op met Basso Creative. Wij zullen u geheel vrijblijvend een passende offerte toesturen of langskomen voor een verhelderend gesprek.

Contact

Basso Creative
Schoolstraat 19
8531JW Lemmer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

© Basso Creative