A+ A A-

Webdesign

Basso Creative ontwikkeld al uw wensen op het gebied van webdesign.

Functionaliteit

Bij ons krijgt niet alleen het ontwerp maar ook de functionaliteit veel aandacht. Zo wordt er in samenspraak met u als opdrachtgever een gepersonaliseerd CMS systeem ontwikkeld. CMS, ook wel bekend als Content Management System, stelt uzelf in staat het onderhoud aan uw website te verzorgen. U moet hier denken aan het aanpassen van teksten, toevoegen van menuitems, nieuwsberichten plaatsen en het uploaden van foto's naar uw website. Dit alles in een zeer gebruiksvriendelijke omgeving.

Het maken van een nieuwe website of het re-stylen van een bestaande website is voor Basso Creative geen enkel probleem.

De perfecte uitstraling.!

De uitstraling van zowel de website als de offline producten is van groot belang. U wilt uiteraard professionaliteituitstralen. Om dit te bewerkstelligen is het raadzaam om in overleg met Basso Creative te werken met beeldmateriaal van zeer hoge kwaliteit. Het aanschaffen van zogehete stock foto's is raadzaam. Maar ook foto's van uw bedrijf, werkzaamheden of producten zijn een handig hulpmiddel! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Door het grote aanbod op internet is het van zeer groot belang dat uw website opvalt. Welk bedrijf wil nou niet als eerste gevonden worden.? Om een duidelijk beeld te krijgen van uw organisatie, bedrijf of instelling is het raadzaam om een vrijblijvend gesprek aan te vragen door middel van ons contactformulier. Dit helpt namelijk bij het realiseren van de website en de vertaling van uw wensen naar de website en uiteindelijk dus uw klanten.!

Contact

Basso Creative
Schoolstraat 19
8531JW Lemmer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

© Basso Creative