A+ A A-

Stickers en Plakletters

Stickers en Plakletters

Stickers en plakletters is een onderdeel van Basso Creative. Hier kunt u terecht voor uw online oplossing voor stickers en plakletters. De website is geheel in eigen beheer van Basso Creative. Tevens de order afhandeling en alle marketing activiteiten zijn in handen van Basso Creative. 

Deze website hebben wij opgezet omdat de stickers welke wij verkopen in het verlengde liggen van onze activiteiten in de belettering. Doordat wij deze website in eigen beheer hebben kunnen wij u perfect assisteren bij het verwezenlijken van uw doelstellingen met uw webshop. 

Stickers en Plakletters | Voor alle bootstickers, deurstickers en nog veel meer!

Plakletter Discounter

Plakletter Discounter is een project welke door Basso Creative is opgestart. een totaal op maatwerk gebaseerde internet applicatie. Samen met de juiste professionals heeft Basso Creative deze website gemaakt tot een mooi staaltje vakmanschap. Plakletters online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk met de online design module. Direct een voorbeeld en prijs in beeld en uiteraard afrekenen middels de laatste standaarden van online betaalgemak.

Plakletter Discounter 

Beton Support

Voor de hulp bij al uw beton gerelateerde activiteiten, van fundering tot complete betonnen wanden, heeft Basso Creative een simpele doch doeltreffende en informatieve site gemaakt.

www.betonsupport.nl 

Molkwarder Koeke

Voor Molkwarder Koeke, Dé koekspecialist uit het friese Molkwerum heeft Basso Creative de look and feel van de website alsmede de werking van de website verzorgd. De teksten en de structuur zijn verzorgd door dhr. Dinkelberg. (@toinedinkelberg). Op deze website hebben wij naast uiteraard de uitleg van de diverse producten welke Molkwarder Koeke verkoopt, ook gezorgd voor de werking van de diverse social media mogelijkheden.

www.molkwarderkoeke.nl 

Peter Schram

Voor Peter Schram hebben wij de belettering van de nieuwe bestelbus alsmede de overhead deur van de werkplaats verzorgd. Voornamelijk de belettering van de bestelbus is iets wat we graag vermelden. Deze belettering is uitgevoerd in een chroom gespiegelde letter. Deze bestelbus is een echte "eye catcher" geworden.

www.peter-schram.nl 

Jumbo Lemmer

Voor de Jumbo in Lemmer hebben wij de bestelbus beplakt. Het was de bedoeling dat de huisstijl van Jumbo helemaal terug zou komen op het uiterlijk van de bus. Mede dankzij input vanuit onze kant is er tevens gekozen voor een slogan welke in het verlengde ligt van de creatieve uitingen van de Jumbo formule. "Hallo Lemmer!"

Project N50

Project N50, het hardstylefeest van de polder! Inmiddels al een landelijk en jaarlijks terugkerend fenomeen. Wij hebben de website mogen ontwikkelen. Uiteraard hebben wij de website voorzien van de laatst mogelijke sociale toepassingen.

www.projectn50.nl 

Blij Idee

Blij Idee, een winkel met allerlei leuke leef kids en feest ideeën die je blij maken. Basso Creative heeft geheel naar wens van de klant de website gerealiseerd. De website is gemakkelijk zelf te beheren door de eigenaar.

Blij Idee 

Pizzeria Delizia

Voor Pizzeria Delizia hebben wij de site ontwikkeld. Op deze website vindt u het menu en andere nuttige informatie.

www.pizzeriadelizia.com

Meer artikelen...

  1. Tegelhandel van Veen

Contact

Basso Creative
Schoolstraat 19
8531JW Lemmer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

© Basso Creative